web analytics

Farligt Land

farligtland

”Världen omkring oss är betydligt större än våra bilder av den. Detsamma måste rimligtvis gälla även för de världar som finns inom var och en av oss. I båda fall är landskapen ofantligt mycket större än kartorna, inte bara till ytan sett, de är också mer varierade, nyanserade och detaljerade. Om både den bild vi har av oss själva och de bilder vi har av vår omvärld är kraftigt förminskade förenklingar, då kanske det vore klokt att inte helt förlita oss på dessa när vi orienterar i vår verklighet?

Terra pericolosa är en kartografisk term som betyder farligt land. Den har tidigare använts för att markera ut kartans tomma fläckar – regioner som varit outforskade eller dåligt dokumenterade. Den här boken skildrar min egen expedition till en rad sådana platser i det mänskliga medvetandet.”

Boken Terra pericolosa – Farligt land är en psykonautisk reseskildring. Den handlar om vad som gör oss människor så lydiga och så förutsägbara, om konflikten mellan frihet och kontroll samt om våra inre och yttre världars många begränsningar och möjligheter. Provläs gärna första kapitlet av boken alldeles gratis, PDF-filen finns att läsa eller ladda ner här: farligt_land_kapitel_ett

Lågtryck Förlag (Egen utgivning)
Grafisk form: Niklas Sundberg ;-y
Upplaga: 1 000 ex.
Pris: 180 kr.
ISBN: 978-91-637-2654-5

Mer info finns på: www.farligtland.se

Boken kan köpas på olika håll, bland annat direkt från mig genom ett mail till: kontakt@rubenwatte.com

Lämna en kommentar