web analytics

Blixtvisit i götebarrrg

I fredags hade jag den stora äran att besöka den konstnärsdrivna Skogen i Göteborg för att prata om kartans tomma fläckar. Det var det fantastiska The Non Existent Center (TNEC) som bjudit in mig, som en del i deras projekt Atlas Över Ljusnarbergs Kommun Och Resten Av Existensen. Jag surrade om min konstnärliga praktik och om intressanta saker jag funnit på vägen. Det blev inte min tightaste föreläsning hittills, men det fungerade ändå som en ingång till de tankebanor jag färdas på och förhoppningsvis så var det något av det jag sa som var av intresse även för någon annan. Hur som helst, jag ser fett mycket fram emot att samarbeta med TNEC igen. Det har jag gjort ända sen jag först fick höra om deras initiativ i Ställberg, där de köpt en gruvfastighet som de använder som utgångspunkt för en sorts holistisk konstnärlig grundforskning om vår samtid och framtid. Heja TNEC! Kolla in deras hemsida här. Göteborg är för övrigt en stad som jag vill lära känna ännu bättre i framtiden. Vädret är typ som i London men göteborgarna kompenserar genom att vara så här sköna, eller ännu skönare. Hej Anna och Anna och alla andra sköna som jag träffade under den här korta vändan. Änna!!