web analytics

Utställning: ”Se Människan” i Örebro

Nu är min utställning i Örebro på plats, det blev en bra vernissage i St Nikolai kyrka med flera givande samtal. Utställningen arrangeras av en hel rad olika aktörer och avslutas den 10 mars med en finnissage, men innan dess så blir det både seminarium om ”det offentliga rummets” möjligheter och begränsningar i det segregerade Örebro, stadsvandring och filmvisning på biografen Roxy. Under utställningen så går Visit Norrtuna att köpa i St Nikolai kyrka till kompispris. Mer info finns på konstfrämjandet hemsida. Jag lägger upp ett par bilder från gårdagen, dock väldigt folktomma bilder för jag var så upptagen med att prata om förändrade medvetandetillstånd och gorillor att jag helt glömde fotografera när det fortfarande var folk där. Schmack!