web analytics

Gatulektion om plats

Idag var den sista dagen av tre som jag spenderat med en fantastisk klass från Södra Stockholms Folkhögskola och kursen Gatans Galleri. Jag valde att bjuda ut gruppen till Järna för att kunna undervisa om plats på hemmaplan. Bland annat har det handlat om hur platser kan undersökas och upplevas genom konsten, men också om hur platser och människor står i ständig relation samt hur vi med enkla medel kan röra oss mer medvetet och fritt både i våra subjektiva inre landskap och i våra delade yttre. Det blev tre dagar fulla av aktionsforskning, gatulektioner och intressanta samtal. Vi har bland annat lallat omkring på Norrtuna, varit ensamma i skogen, irrat (eller drivit) omkring på byn och klättrat i träd tillsammans. Tusen tack för det!

IMG_0126

IMG_0143