web analytics

FARLIGT LAND – Terra Pericolosa

SCHMACK!!! Det känns helt fantastiskt att boken är klar, Farligt Land är helt klart mitt mest omfattande projekt hittills. Nu när allt är sagt, gjort och skrivet, när boken finns i fysisk form, så handlar det för min egen del i första hand om att få ut den till så många som möjligt. Utan att brösta upp mig allt för mycket så vill jag passa på att säga att jag tycker att det här är en bok som behövs, annars hade jag aldrig skrivit den. Den behövs, och för att de idéer som boken innehåller ska nå ut så behöver jag er hjälp. Om du läst ut den, låna gärna ut den till någon som du tror kan intresseras av dess frågeställningar och teman! Dela med dig av boken om du gillar den, för att använda två populära termer. Jag har distribuerat boken direkt ur ryggsäcken till ett antal bokhandlare i Stockholm de senaste dagarna, lista finns här och fler tillkommer snart. Den som kommer att tänka på något ställe där boken borde finnas till försäljning får gärna höra av sig till mig och tipsa!