web analytics

Höst

Den här hösten har börjat fint, jag har gästundervisat om medvetandet på Konstfack, cashat in ett stipendie och arbetar nu vidare med ett par olika egna projekt som känns väldigt bra allihop. Ser bland annat fram emot att få göra film i ett lite längre och större format än jag gjort tidigare. Boken Farligt Land verkar hitta ut till sina läsare i sakta mak och jag gräver vidare för att genom olika experiment och direkta upplevelser ta reda på mer om hur det mänskliga medvetandet tycks fungera.

En sak som jag lovat mig själv att bli bättre på denna höst (och fortsättningsvis) är att i ord och handling ryta till där det behövs, att ta mer ansvar för att själv och tillsammans med andra skapa den förändring jag vill se. En knuten näve gör ingen vidare nytta så länge den stannar i fickan. Det handlar om att stå upp för vad jag vet är rätt och göra vad som måste göras, att inte bara tänka det utan verkligen få saker att hända. Bilden ovanför är tagen vid det flytande piratlandskap som min kloka och modiga lillasyster bor i och bygger vidare på tillsammans med sina vänner i Köpenhamn. Bra inspiration inför höstens arbeten. Schmack! Nu kör vi!