web analytics

Flax och flyt

I morse var jag på ett produktionsmöte med en producent och en filmare, vars bolag vill hjälpa mig att göra min film! Nu är arbetet igång på allvar, förutom finansieringen så är det ett fåtal luckor i crewet som måste fyllas upp, sen kan vi börja filma. Det är inte vilket crew som helst heller, utan en dynamisk mix av både polare och proffs. Jag har sett fram emot att få göra det här projektet rätt länge och nu är det närmre än någonsin tidigare att det hela kan bli av. Om nu bara flytet, flaxet och flödet bär mig under arbetet med det här projektet på samma sätt som det brukar göra så kommer det att bli en riktigt maxad liten film till slut, det känner jag på mig. Och apropå flyt och flax, jag var i Dalarna med mina barn en kort sväng under mellandagarna, alldeles intill Daläven (på bilden) ligger en liten sjö. Tvärs igenom den löper järnvägen vid Duvnäs ovanför en brant sluttning. Där kolliderade två tåg 1984, det ena tåget stannade kvar på spåret och brann upp medan det andra voltade ner för branten och hamnade i sjön där det nu ligger begravt. Ingen människa dog eller skadades (!).